Επιλογή Γλώσσας

Ski2Win Racing Academy

ski2win racing academy

#ski2winyourlimits

Η ενασχόληση μας με το αγωνιστικό σκι ξεκινά το 1956, όταν οι ιδρυτές της σχολής μας έτρεξαν τον πρώτο τους αγώνα στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Από τότε έως και σήμερα, η εμπειρία 60 και πλέον χρόνων συνεχόμενης και ενεργής ενασχόλησης μας με το αγωνιστικό σκι σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, εγγυάται την τεχνική γνώση και ικανότητα να παρέχουμε στους εκκολαπτόμενους αθλητές το καλύτερο επίπεδο υποστήριξης.

Η πολυετής πείρα μας στο αγωνιστικό σκι σε επίπεδα Εθνικών και Ολυμπιακών Ομάδων ως αθλητές και προπονητές καθώς και η επαγγελματική μας προσέγγιση, εξασφαλίζει το υψηλότερο επίπεδο προπόνησης και αποτελεσμάτων.

Το αγωνιστικό τμήμα της Σχολής Σκι Πάππος Μπαλντούμης είναι η πρώτη ιδιωτική Αγωνιστική ομάδα και Αγωνιστική ακαδημία στην Ελλάδα και ξεκίνησε την λειτουργία της το 2006.

Απο το 2006 μέχρι σήμερα έχει υποστηρίξει προπονητικά και έχει δημιουργήσει αθλητές που στελέχωσαν και στελεχώνουν τις Εθνικές Ομάδες Αλπικού Σκί όλων των κατηγοριών.

Η Αγωνιστική Ακαδημία είναι η συνέχεια και εξέλιξη της Παιδικής Ακαδημίας μας.

Η Αγωνιστική Ακαδημία Πάππος - Μπαλντούμης απευθύνεται σε παιδιά από 10 έως 16 ετών, που βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο επίπεδο και ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το αθλητικό σκι και την αθλητική παιδεία.

Πρόκειται για την εισαγωγική φάση στο Αγωνιστικό σκι και έχει ως σκοπό την δημιουργία αθλητικής νοοτροπίας και κουλτούρας στα παιδιά με στόχο την δημιουργία ολοκληρωμένων αθλητών.

Μέσα από μεθοδική και στοχευμένη προπόνηση θέτουμε τις σωστές βάσεις ώστε τα παιδιά να προχωρήσουν με τα καλύτερα εφόδια και πιθανότητες για επιτυχίες στην συμμετοχή τους στους αγώνες.

Δημιουργώντας λοιπόν αρχικά ολοκληρωμένους αθλητές,  σκοπεύουμε στην τροφοδότηση των Αγωνιστικών Ομάδων.

Στόχος είναι η συμμετοχή τους σε αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και διεθνείς αγώνες (FIS)  με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα

Η Αγωνιστική Ακαδημία χωρίζεται σε τρείς φάσεις, προπαρασκευής και δημιουργίας αθλητών, πριν την συμμετοχή στην Elite Αγωνιστική Ομάδα. 

elite racing team

Φυσική εξέλιξη των αθλητών είναι η συμμετοχή τους στην Elite Αγωνιστική Ομάδα, στην κατηγορία ΑΓΕΝ (Άνδρες, Γυναίκες, Έφηβοι, Νεάνιδες) και σε διεθνείς αγώνες F.I.S. 

Αφορά αθλητές πάνω από 16 ετών και γίνεται μέσα από ολοκληρωμένο προγραμματισμό και υποστήριξη σε ετήσια βάση και με ορίζοντα 4ετίας (Ολυμπιακός Κύκλος).

 

Δομή Αγωνιστικής Ακαδημίας

Διευθυντές/Ιδρυτές:

Στέργιος Πάππος, Βασίλης Μπαλντούμης

Τεχνικός Διευθυντής:

Στέργιος Πάππος

Προπονητές Αγωνιστικής Ακαδημίας

- Στέργιος Πάππος

Δημήτρης Χασάπης

- Δημήτρης Σπηλιώτης

- Παναγιώτης Αντωνίου

Υπεύθυνη Παιδικής Ακαδημίας 

Σοφία Μυστριώτη

 

Πληροφορίες - Εγγραφές 

Υπεύθυνος επικοινωνίας:  Στέργιος Πάππος
Τηλ. 6932106933